Paginabegin

Cava Freixenet Cordon Negro Brut 75Cl

Item nr. 11001804
Een lichte, zeer moderne cava, die zeer gewaardeerd wordt vanwege zijn verfrissende stijl; bereid uit een speciale blend van de drie traditionele, inheemse witte Penedes variëteiten. De druiven variëteiten die gebruikt worden in de creatie van de basis wijn voor deze Cava zijn Macabeo, Xarel·lo en P
Prijs €9.9
incl. BTW
Op voorraad

Omschrijving

Een lichte, zeer moderne cava, die zeer gewaardeerd wordt vanwege zijn verfrissende stijl; bereid uit een speciale blend van de drie traditionele, inheemse witte Penedes variëteiten. De druiven variëteiten die gebruikt worden in de creatie van de basis wijn voor deze Cava zijn Macabeo, Xarel·lo en Parellada. De oogst begint aan het eind van augustus met de Macabeo en eindigt begin oktober met de Parellada. Het fruitige karakter van deze Cava komt voornamelijk door de lage fermentatie temperaturen, variërend tussen de 14 en 16°C, waardoor een hoog percentage van de natuurlijke druiven aroma’s bewaard blijven in het eindproduct.



Land: Spanje

Regio: Catalonië 

Druivensoort: Macabeo, Xarello & Parellada 

Cava Freixenet Cordon Negro Brut 75Cl

Item nr. 11001804
Een lichte, zeer moderne cava, die zeer gewaardeerd wordt vanwege zijn verfrissende stijl; bereid uit een speciale blend van de drie traditionele, inheemse witte Penedes variëteiten. De druiven variëteiten die gebruikt worden in de creatie van de basis wijn voor deze Cava zijn Macabeo, Xarel·lo en P
Prijs €9.9
incl. BTW
Op voorraad

Omschrijving

Een lichte, zeer moderne cava, die zeer gewaardeerd wordt vanwege zijn verfrissende stijl; bereid uit een speciale blend van de drie traditionele, inheemse witte Penedes variëteiten. De druiven variëteiten die gebruikt worden in de creatie van de basis wijn voor deze Cava zijn Macabeo, Xarel·lo en Parellada. De oogst begint aan het eind van augustus met de Macabeo en eindigt begin oktober met de Parellada. Het fruitige karakter van deze Cava komt voornamelijk door de lage fermentatie temperaturen, variërend tussen de 14 en 16°C, waardoor een hoog percentage van de natuurlijke druiven aroma’s bewaard blijven in het eindproduct.



Land: Spanje

Regio: Catalonië 

Druivensoort: Macabeo, Xarello & ParelladaÂ